Lån penge hurtigt og nemt – søg dit lån online

Vi kan sende låneansøgninger rundt i hele verden med et tryk på en lille knap, hvorefter din ansøgning om lån behandles af en medarbejder inden for ganske få minutter. Online finansiering er blevet en hel industri og har trykket bankernes markedsandele, fordi de tilbyder en helt anden fleksibilitet ved lån online i forhold til bankernes begrænsede åbningstider i hverdagene.

Når du vil optage et lån online, vil du normalt få svar inden for en halv time. Kviklån tilbyder svar indenfor et kvarter og pludselig står du med flere kontakter på kontoen.

Nogle undrer sig over, hvordan denne vurdering kan ske så hurtigt. Du vil opdage i de forskellige artikler om de enkelte lånemuligheder, at der opstilles nogle points ud fra de svar du angiver på enten det fysiske skema eller i din online ansøgningsblanket.

Forskel på online kunder og bank kunder

Når en bank skal vurdere en kunde har de et særskilt sæt regler, herunder, hvordan det eksisterende forhold til kunden har været. Dette kan være både en fordel og en ulempe. En ulempe fordi forbigående krise kan ødelægge et ellers glimrende billede af et kundeforhold. Men også fordi nogle banker har lidt af et stavnsbånds-syn på sine kunder. Loyalitetsrabatter og plus-kunder er blot to blandt mange måder man inddeler sine kunder i klasser.

Lån online - så spørger din bankrådgiver ikke, hvad du skal bruge pengene tilDen slags klassesystem bruges slet ikke af online finansieringsindustrien. De vurderer dig som kunde, og er du en kunde it-systemet kan lide, så får du lånet, og ser det mindre godt ud afhænger det af, hvordan pointene er fordelt.

Råd til online kunden

  • Stir dig ikke blindt på et tilbud. Ansøg om lån flere steder, for du kan altid sige nej til det, hvis ikke det passer til dig. Du kan prøve at beregne dit lån, så du får en ide om, hvor meget du kan låne. Sammenlign de store låneudbydere.
  • Tænk godt igennem, hvor meget du har brug for at låne
  • Læs altid det med småt på lånesiderne
  • Hvad kan du afdrage om måneden?
  • Tjek om er du registreret i RKI og om du kan låne, hvis du står i RKI?
  • Tjek din sidste lønseddel og årsopgørelse

Det kan være en stor beslutning at optage et lån online, så sæt dig ind i tingene. Du kan læse mere om online lån ved at klikke her.