Boliglån er billigere end kviklån

Boliglån udbydes i alle størrelser og op til alle låneniveauer – nogle helt op til 112% af ejendomsvurderingen. Selvom det siger sig selv, at man bør være forsigtig i forhold til at belåne sin ejendom så højt, så vælger mange alligevel denne løsning.

Ved følgende situationer kunne der være fornuft i at optage lån

  • forbedringer af huset – en øgning af vurdering efter reparation/forbedring
  • indkøb af tømmer – kviklån giver lynhurtigt svar, og du kan foretage tidlig indfrielse
  • ved køb af bil – hvis billån er for dyrt kan boliglån i friværdien være billigere

Et boliglån er billigere end et kviklånSom i alle andre sammenhænge så skal du dog også være sikker på mange andre faktorer. Det anbefales at læse Boliglån versus billån for en gennemgang af emnet, samtidig med at du også skal være opmærksom på, hvor stabil din nuværende beskæftigelse er. Hvis det kunne se ud som om din arbejdsgiver er ved at flytte rundt på sine aktiviteter, skal du være parat til at være mobil eller køre længere til jobbet.

Som du læser i artiklerne her på domænet, så er der rigtig mange personlige grunde til, hvorfor DU ønsker at træffe de valg du gør. Det er ikke nødvendigvis de samme valg vi andre ville have truffet, men vi er alle forskellige. Der skal nogle gange store beløbsforskelle til før vi foretrækker at vente og hente rabatten, mens vi i andre situationer bliver stærkt motiveret af forårssolen og får lyst til at lave en carport fordi svogeren kigger forbi i weekenden.

Kviklån som den hurtige løsning

Realkreditinstitutter er ikke gearet til spontanitet, og derfor kommer Kviklån som en mulighed for dem som vil have friheden til, at træffe egne valg uden lange forklaringer og besværligt papirarbejde. Faktisk er det legende let, og tager kun et kvarter, så er man parat til at skrive papirer under, og får dernæst chancen for at gøre præcis som man ønsker.

Der er en god grund til at flere af de store spillere, herunder GE Moneybank og Kviklån er med i spillet for at tiltrække boligejernes gunst. Boligejere har noget at miste, og derfor vil de gøre meget mere for at overholde deres forpligtelser. Faktisk er det helt anderledes med mange andre grupper af befolkningen. Bor man i forvejen til leje uden at eje noget særligt, så har man ikke det store at miste. Folk passer med andre ord på deres værdier, og det ved bankerne og finansieringsinstitutterne.

Dernæst er det især diskussionerne om fastforrentet versus variabel rente, lån i euro eller dollars eller danske kroner og løbetid og/eller udvidelse af løbetiden der kan spøge og gøre det sværere at bestemme sig end at finde et præcist afdrag, og så tilpasse økonomien efter det.